KIHALLGATTÁK, DE FOLYTATTA

A törökszentmiklósi rendőrök négyrendbeli lopással gyanúsítanak egy helyi férfit. Egy családi ház udvaráról egy kerékpárt vitt el, melyet értékesített, azonban a rendőrök megtalálták, és visszaadták jogos tulajdonosának.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 32 éves helyi férfival szemben, akit 2024. január 20-án hallgattak ki, mivel a megalapozott gyanú szerint egy helybeli tanya udvaráról két személyautó-alufelnit, valamint több használt kardántengelyt vitt el.

Az elkövető nem tört meg a büntetőeljárás terhe alatt. A rendőrök gyanúja szerint február 25-én délután egy ingatlan udvaráról fejszét és kézifűrészt lopott, majd március 2-án hajnalban besurrant egy lakóépületbe, ahonnan mobiltelefont zsákmányolt. Utolsó lopására aznap délelőtt került sor, amikor egy családi ház udvaráról biciklivel távozott. A nyomozók kamerafelvételeket elemeztek és tanúkat hallgattak ki, a bizonyítékok alátámasztották feltételezésüket. Előállították a lopásokkal összefüggésbe hozható törökszentmiklósi férfit, majd kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság négyrendbeli lopás elkövetése miatt folytatja az eljárást.

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet